7. marts 2022

Legrand bakker op om fremtidens elektrikere

Legrand sponsorbillede_Christian Enggaard

Legrand er med som en af hovedsponsorerne bag konkurrencen, når de fem skarpeste elektrikerlærlinge kæmper om titlen som Danmarks dygtigste elektrikerlærling ved DM i Skills den 28.-30. april i Høng, fordi fremtidens montører og installatører skal arbejde med de bedste materialer.

Legrand er en af de globale specialister inden for elektrisk og digital infrastruktur i byggebranchen.

I mere end 50 år har de været førende inden for føringsvejesystemer. Derfor er det stort, at Legrand igen i år er med som hovedsponsor for elektrikerlærlingenes konkurrence ved DM i Skills i Høng. I år leverer Legrand føringsvejesystemer, installationsmateriel og intelligente komponenter til fremtidens boliger. 

Legrand sponsorbillede_Christian Enggaard

Her ses Christian Enggaard, som var én af de fem konkurrerende elektrikerlærlinge ved DM i Skills 2020, arbejde med føringsveje sponseret af Legrand.

Skræddersyede løsninger

Legrand tilbyder et bredt udvalg af løsninger, og har på grund af de mange års erfaring et stærkt produktsortiment. De er drevet af at designe produkter, systemer og services, der gør livet lettere, mere komfortabelt og mere sikkert fx for boligejere.  

Mange af løsningerne har fokus både på form, funktion og bedre oplevelser for slutbrugeren. Deres innovative føringssystem, gør det lettere at lave gode installationer uanset hvilken kabelbakke, der anvendes.  

Den konstante stræben efter både smarte, bæredygtige og energieffektive løsninger, gør at Legrand designer og fremstiller produkter der passer ind i moderne hjem og virksomheder.  

Med Legrands gennemtænkte føringsvejssystemer, installationsmateriel og moderne teknologiske løsninger er det muligt for fremtidens dygtige elektrikere at skabe komfortable, sikre og energieffektive rum, hvor mennesker bor og arbejder. 

Hos EVU er vi glade for det gode samarbejde og vi ser frem til et spændende DM i Skills 2022 i Høng. 

Her kan du læse mere om Legrand 

Se flere nyheder

21
Nov
Schneider KNX grafik
Skills

Schneider Electric bakker op

Schneider Electric er med som hovedsponsor for elektrikerfaget, når DM i Skills brager løs i Fredericia den 2. - 4. februar 2023.

Se nyhed
03
Nov
DM i Skills collage
Skills

De fem deltagere til DM i SKILLS er fundet

I oktober er der blevet afholdt regionale mesterskaber for elektrikerlærlinge i de fem regioner.

Se nyhed
29
Sep
Eng med vindmøller rektangulær
Grøn omstilling

Grønne elektrikere

Den nye analyse viser, at det er svært at indfri kompetencemål på både grundforløb (GF2) og hovedforløbet.

Se nyhed
01
Jun
Roskilde Festival ovenfra
Grøn omstilling

Elektrikere gør ”the Orange feeling” grøn

Med ny hovedinfrastruktur forsynes Roskilde Festivalen med strøm fra nettet, så nu er det slut med dieselgeneratorer.

Se nyhed