Elektrikeruddannelsen

Moduludbud

For at hjælpe dig godt i gang, har vi samlet alle de mange gode spørgsmål, vi har fået om den nye platform i en Q&A, som vi løbende opdaterer. Du kan læse den online eller downloade den ved at trykke på knappen herunder.

I boksen herunder kan du se en oversigt over de seneste opdateringer, ligesom det er her du kan finde links til vejledninger om brug af modulbyggeren. Vejledningerne bliver løbende udbygget, men der er også indbyggede videoguide i selve modulbyggeren. 

5. oktober 2022

 • Navn på underskrivende medarbejder i virksomheden påføres automatisk når vedkommende godkender aftalen
 • Modulbyggeren kan også benyttes på Mac
 • Lokationer på p-numre ved virksomhedslogin

10. august 2022

Hen over sommeren har vores udviklere svedt og knoklet for at rette og udbedre fejl og mangler. Herunder kan du se de væsentligste.

 • Forældreunderskift for lærlinge under 18 år
 • Navn og underskriftsdato oplyst på aftalen når den er godkendt
 • Speciale og modulvalg er påført aftalen, når den downloades
 • Skole og periode for de valgte moduler påført aftalen, når den downloades
 • Checkboks ved korte aftaler, så kun kan vælges moduler, der ligger ud over aftalens varighed, hvis der er tale om en kort aftale
 • Tilretning af pkt. 4 i tillægsaftaler, så der nu er skrivefelt til punkt C
 • Opdatering af regneregel, så EUX-moduler først placeres 18 måneder efter afsluttet GF2
 • ’Er du sikker’ pop-up ved sletning af aftaler

I den kommende periode arbejder vi fortsat med udvikling og tilretning af platformen og vil holde brugere opdateret ved opslag her på siden.

Vi er blevet opmærksom på, at der er en fejl i måden systemet finder og sammensætter moduler i forbindelse med valg af skole.

Fejlen skyldes, at modulbyggeren pt. kun viser moduler, der matcher den række følge de er valgt. Det betyder, at hvis man vælger modulerne 1.2, 2.2, 2.9 og 3.2 og modul 2.9 i planlæggeren er placeret før 2.2 kan systemet ikke, finde et match.

Det er selvfølgelig ikke hensigtsmæssigt, og det arbejder vi derfor på bliver rettet hurtigst muligt.

I forbindelse med at platformen blev åbnet for virksomheder, er platformen blevet omtalt i TEKNIQ Arbejdsgivernes nyhedsbrev til virksomheder den 19. maj 2022 og i slutningen af juni 2022 er der sendt mail ud til alle de virksomheder, der er godkendt til at uddanne elektrikerlærlinge.

 

Før sommerferien er der afholdt en række virksomhedsrettede webinarer, som er gentaget i august måned. Her har virksomhederne fået at vide, at man kan holde sig orienteret om opdateringer og rettelser i platformen på virksomhedssiden på elektrikeruddannelsen.dk, hvor der også findes en liste virksomhederne skal tilmelde sig, hvis de vil inviteres til næste webinar for virksomheder.

Vil du vide mere?

Har du brug for hjælp eller spørgsmål til modulplanlæggeren er du velkommen til at kontakte Pia Brandt Halling på pbh@evu.dk eller Henrik Priskorn på hvl@evu.dk. 

Du er også altid velkommen til at kontakte EVU på mail: evu@evu.dk eller telefon: 3672 6400.