20. juni 2024

Nyt talentforløb for IT-netværkstalenter

10 Netscale 48

Med Wexøe ombord i El-branchens Talentprogram kan vi nu tilbyde et forløb med fokus på IT-netværksinstallationer der både giver deltagerne ny viden og praktisk erfaring fra de bedste i branchen. 

Forløbet for lærlinge med talent indenfor IT-netværksinstallationer starter hos Wexøe i Jylland.

Deltagelse i forløbet giver lærlingene en dybdegående forståelse af store netværksinstallationer og datacenterinfrastrukturer samt praktisk erfaring med FTTO (fiber to the office), PDS-installationer med vægt på EN50174-2, PoE (Power Over Ethernet) samt netværksinstallationer i datacentre.

Herefter går turen til Zürich i Schweiz, hvor deltagerne besøger Reichle & De-Massari og får hands-on undervisning i installation og konfiguration af netværksudstyr samt praktisk træning i brug og vedligeholdelse af avanceret netværkshardware. 

Forløbet foregår i uge 46 og varer 1 uge.  

Sådan får I jeres lærlinge med 

Virksomheder har nu mulighed for at anerkende og fremme deres mest talentfulde lærlinge ved at indstille dem til programmet. Det er en ideel mulighed for at investere i medarbejderes udvikling og dermed også i virksomhedens fremtid. 

Information om krav og forudsætninger samt tilmeldingsfrister, økonomi og link til indstillingsformularen finder du under fanen 'For virksomheder' eller ved at klikke på knappen nedenfor. 

Hvad er El-branchens Talentprogram? 

Programmet er målrettet elektrikerlærlinge, der allerede har vist sig at være blandt de bedste i deres fag.

Gennem partnerskaber med i første omgang Signify, Schneider Electrics, Helvar/Vanpee, ABB og Wexøe, tilbyder programmet indblik i den nyeste viden og avanceret teknologi i el-branchen.

Det omfatter både teoretisk undervisning og hands-on erfaringer, som vil styrke lærlingenes kompetencer og karrieremuligheder. 

Her kan du læse, hvad deltagere og samarbejdspartnere har fået ud af de tidligere forløb. Du kan også downloade en flyer HER med en kort beskrivelse af de fire kommende uddannelsesforløb. 

Læs om talentprogrammet ved at trykke på knappen her:

El-branchens Talentprogram

Se flere nyheder

26
Apr
Talentprogram 2024
Uddannelsen

El-branchens Talentprogram 2024 er åbent for tilmelding

Virksomheder kan nu indstille elektrikerlærlinge til talentprogrammet.

Se nyhed
15
Apr
Skills Case Artikel
Skills

Unge talenter udforsker fremtidens teknologi

I en verden, hvor teknologi udvikler sig med lynets hast, er det vigtigt, at de næste generationer af elektrikere ikke blot følger med - men fører an.

Se nyhed
07
Dec
Hele Talentholdet På Besøg I Ballerup
Uddannelsen

El-Branchens Talentprogram i Grenoble hos Schneider Electric

I slutningen af november rejste 14  talentfulde elektrikerlærlinge til Frankrig for at lære mere om bygningsautomatik.

Se nyhed