8. april 2024

MASCOT klæder deltagerne på til Skills

Mascot Sponsorartikel Skills 2024

Fremtidens montører, teknikere og installatører fortjener at arbejde i de bedste materialer, og derfor er MASCOT® WORKWEAR naturligvis med, når de skarpeste elektriker- og VVS-energispecialistlærlinge kæmper om titlen som Danmarksmester ved DM i Skills den 18.-20. april i Roskilde.

Med sponsoratet af arbejdstøj og sikkerhedssko sætter MASCOT handling bag ordene om, at sætte håndværkeren i fokus. MASCOTs opbakning til elektrikernes og VVS-energispecialisternes konkurrence understreger deres forbindelse til erhvervsuddannelserne og viser de 9 deltagere, hvad adgang til kvalitets arbejdstøj betyder.

Med sponsoratet bekræfter MASCOT deres position som en aktiv deltager i udviklingen af fremtidens fagfolk. Ved at udstyre deltagerne med det nyeste og mest behagelige arbejdstøj, bidrager MASCOT ikke kun til en bedre oplevelse ved DM i Skills, men understøtter også bredere mål om kvalitet og bæredygtighed inden for håndværkerbranchen.

"At støtte DM i Skills er en forlængelse af vores engagement i håndværkerbranchen," udtaler Michael Grosbøl, CEO, fra MASCOT. "Vores mål er at sætte en standard for arbejdstøj, som ikke kun opfylder fagets krav, men også støtter op om bæredygtighed og faglig stolthed blandt de unge."

Ved hele tiden at udvikle produkter, der er designet til at være både holdbare og bæredygtige, imødekommer MASCOT de praktiske behov i håndværksfagene samtidig med, at de innovative og holdbare produkter er med til at reducere branchens miljøaftryk.

Derfor er vi glade for, at MASCOT igen i år sponserer arbejdstøj og sikkerhedssko til deltagere, dommere og trænere for elektriker- og VVS-energispecialistkonkurrencen. Dermed sikrer vi, at elektriker- og VVS-energispecialistlærlingene er godt klædt på til DM i Skills.

Se flere nyheder

17
Apr
EL Gaveuddeling
Skills

Sponsorer er nødvendige for et succesfuldt DM i Skills

Tak til alle vores sponsorer, der giver en hånd med i form af tøj, kurser, opgaveudvikling, materialer, værktøj og ikke mindst gaver til deltagerne. 

Se nyhed
21
Mar
Schneider Cropped
Skills

Fremtidens elektrikere bakkes op af Schneider Electric

Schneider Electric er en uundværlig partner til DM i Skills. Derfor er det også helt naturligt, at de er med som hovedsponsor for elektrikerfaget.

Se nyhed
12
Mar
Torsdag D. 26. Credit Frederikke Hasse Dalgaard (23)
Skills

Signify bakker op om fremtidens elektrikere

Når DM i Skills for elektrikerlærlinge brager løs den 18.-20. april 2024 i Roskilde, er det med massiv opbakning fra Signify.

Se nyhed
30
Oct
Skills24 Smalt Banner Elektriker
Skills

Deltagerne til DM i Skills 2024 er fundet!

I oktober blev der afholdt regionsmesterskaber for elektrikerlærlinge, nu er de fem dygtigste lærlinge i Danmark fundet.

Se nyhed