26. april 2024

El-branchens Talentprogram 2024 er åbent for tilmelding

Talentprogram 2024

Virksomheder kan nu indstille elektrikerlærlinge til talentprogrammet, der sætter fokus på de mange dygtige lærlinge i el-branchen gennem uddannelsesforløb i både ind- og udland.

Programmet er målrettet elektrikerlærlinge, der allerede har vist sig at være blandt de bedste i deres fag. Gennem partnerskaber med i første omgang Signify, Schneider Electrics, Helvar/Vanpee og ABB, tilbyder programmet indblik i den nyeste viden og avanceret teknologi i el-branchen. Det omfatter både teoretisk undervisning og hands-on erfaringer, som vil styrke lærlingenes kompetencer og karrieremuligheder.

Sådan får I jeres lærlinge med

Virksomheder har nu mulighed for at anerkende og fremme deres mest talentfulde lærlinge ved at indstille dem til programmet. Det er en ideel mulighed for at investere i medarbejderes udvikling og dermed også i virksomhedens fremtid.

Detaljer om de fire forskellige uddannelsesforløb, krav og forudsætninger samt tilmeldingsfrister, økonomi og link til indstillingsformularen finder du under fanen 'For virksomheder' eller ved at klikke på knappen nedenfor.

Vil du vide mere?

Her kan du læse, hvad deltagere og samarbejdspartnere har fået ud af de tidligere forløb. Du kan også downloade en flyer med en kort beskrivelse af de fire kommende uddannelsesforløb.

 

Læs om talentprogrammet

Se flere nyheder

15
Apr
Skills Case Artikel
Skills

Unge talenter udforsker fremtidens teknologi

I en verden, hvor teknologi udvikler sig med lynets hast, er det vigtigt, at de næste generationer af elektrikere ikke blot følger med - men fører an.

Se nyhed
30
Jan
Ambassadørkorps kvadrat
Uddannelsen

Nyt ambassadør[-]korps skal skaffe flere elektrikere

Bliv en del af El-branchens Ambassadørskorps, hvor unge rollemodeller deler deres succeshistorier fra branchen.

Se nyhed