Torsdag D. 26. Credit Frederikke Hasse Dalgaard (14)
Torsdag D. 26. Credit Frederikke Hasse Dalgaard (78)

Design og styring af lys med Signify

 

"Det har været ud over ALLE forventninger. Sikke en oplevelse med højt fagligt indhold der byggede grundigt videre på modul 1.6 på elektriker uddannelsen."

"Det var en god opsummering af modul 1.6, men hvor man kunne se i praksis hvad forskellige begreber som design styring af lys, egentlig dækker over i virkeligheden."

"Jeg var især imponeret over natureconnect ift. døgnrytme lys, og det har jeg helt klart tænkt mig skal fylde en del af mit svendeforløb, derudover synes jeg bæredygtigheds aspektet de havde ift. deres 3D printede lamper, var enormt fedt."

"Netværk!"

"Nye muligheder for hvad er muligt for kunden. Og samtidigt inspiration til fremtidige projekter."

"Det var helt utroligt spændende, men det der var mest interessant var måden man ved hjælp af frekvens kan bestemme position."

 

- Deltagere på Signify's forløb om Design og styring af lys

Signifytur Allan Schmidt Petersen (1)

"Under talentprogrammet i efteråret 2023 var Signify begejstret for at se en gruppe af meget engagerede elektrikerlærlinge, som både var fagligt dygtige, men også havde mod på at stille kritiske og reflekterende spørgsmål til vores belysningsløsninger samt indgå i faglige diskussioner med hinanden. Det gode sammenhold blandt deltagerne var også opløftende, da det gav et ekstra lag til den gode stemning under talentprogrammets tur til Eindhoven."

- Igor Andrasevic, Channel Marketing Manager

20231121 101521567 Ios
20231121 122526579 Ios

Intelligente bygningsinstallationer med Schneider Electrics

 

"Hands-on sessionerne i Ballerup, hvor der kunne rodes og rages i EFS og man kunne tillade sig at fejle og straks derefter blive samlet op af underviserne."

"Turen til IntenCity og Electropol. Det var sejt at se, hvordan deres løsninger og teknologi bliver brugt til at lave nogle moderne, intelligente og miljøvenlige bygninger."

"Indsigt i hvordan branchen kommer til at se ud i fremtiden og hvilke komponenter og løsninger der skal bruges for at opnå dette. - SmartGrid - PV installationer - Energioptimering."

"Der blev vist en del nye ting i Grenoble som jeg ikke havde set før, bla. i forbindelse med tavleopbygning og det vil jeg forsøge at få min chef til at overveje ved kommende projekter."

"Netværk med de andre elever. Undervisning i de muligheder (materiel, software osv)."

 

- Deltagere på Schneiders forløb om Intelligente bygningsinstallationer

20

”Talentprogrammet er en fantastisk mulighed for at belønne de dygtigste i branchen. Vi skal turde skubbe til janteloven og anerkende de lærlinge, der gør en ekstraordinær indsats. Det er også en måde at inspirere andre unge på, både dem på uddannelserne og dem, der overvejer en karriere inden for elektrikerfaget. Interessen var så stor, at vi måtte udvide antallet af pladser fra 10 til 14 på grund af den enorme talentmasse – en imponerende start for programmet, og vi planlægger helt sikkert at gentage det hele til næste år.”

- Mette Sandgaard Kühl, channel manager i Schneider Electric.

Bergamo Tirsdag 30. Januar 2024 (11)
Bergamo Tirsdag 30. Januar 2024 (4)

Automatiske anlæg - maksimalafbrydere med ABB

 

"Det faglige indhold var meget effekten for automatiske anlæg. Et område mange ikke til dagligt går og arbejder indenfor, så jeg er meget glad for at man får lov at få den viden, af så dygtige undervisere."

"Forløbet var godt beskrevet på forhånd, og jeg synes det overgik mine forventninger."

"Selektivitet, syntes jeg jeg lærte meget mere om og det kan godt være meget brugbart."

"Jeg har fået en stor øjenåbning for muligheden for at skabe en løsning til ligepræcis din kunde, hvor der både kan være plads til udvidelse, og til deres behov."

"Rigtig meget viden om maksimal afbrydere, herunder valg, programmering af funktioner som selektivitet, ATS, tilslutning til netværk og ABB cloud løsning. Introduktion til de værktøjer ABB stiller til rådighed."

"Innovation lab hvor vi stort set havde frie hænder inden for deres rammer - der var plads til "leg" og udforskning."

 

- Deltagere på ABB's forløb om Automatiske anlæg - maksimalafbrydere

Talentprogramabb (2)

"Vi vidste selvfølgelig godt, at de var dygtige, fordi det er et talenthold, men vi var nok ikke helt forberedt på, hvor højt et niveau de faktisk har vist sig at være på - hvor skarpe de er."

- Martin Niemann, produkchef hos ABB