Nu åbner DM i Skills for elektrikerlærlinge

January 18th, 2018

Årets største uddannelsesevent er netop blevet sparket i gang i MC H i Herning. Kom helt tæt på eliten af elbranchens ungdom, og oplev det bedste af det, din drømmeuddannelse har at byde på.

Nu kan du opleve Danmarks bedste elektrikerlærlinge LIVE! Det sker når DM i Skills løber af stablen i Messe C i Herning fra d. 18.-20. januar. Elektrikeruddannelsen finder du i Hal J.

Over tre dage skal fem lærlinge dyste i en række opgaver, der viser deltagernes tekniske færdigheder. De fem superlærlinge kommer blandt andet til at arbejde med avancerede intelligente elinstallationer, der kræver stor teknisk viden, ligesom deres håndværksmæssige færdigheder vil blive sat på en hård prøve.

Til sidst vil et dommerpanel kåre en vinder, som efterfølgende kan kalde sig for Danmarks bedste elektrikerlærling 2018.

Kåringen og præmieoverrækkelsen finder sted lørdag d. 20. januar fra kl. 14 – 15.30, og efterfølgende er der mulighed for at møde vinderen af elektrikerlærlingenes konkurrence ved elektrikeruddannelsens stand i Hal J.

Du kan se det fulde program for DM i Skills på Skills Danmarks hjemmeside her:

Program DM I Skills 2018

DM I Skills er sponsoreret af:

Skærmbillede 2017-11-21 kl. 07.34.08


Til nyhedsoversigten